שניצל וינאי אמיתי

המצרכים:
שניצלים דקים מנתח ויסבראטן, עגל טרי #4.

לציפוי:
150 גרם קמח לבן
2 ביצים טרופות
כפית חרדל
1/3 כפית מלח וקורט פלפל
שקית פירורי לחם (רצוי פאנקו)

שמן צמחי לטיגון
חצי לימון

שלבי ההכנה:
-טורפים את הביצים ומערבבים עם המלח, הפלפל והחרדל.
-טובלים את השניצל בקמח, בביצה ולסיום בפירורי הלחם, מהדקים היטב את הפירורים לנתח.
-מחממים שמן צמחי בחצי מגובה מחבת רחבה, מטגנים את השניצלים משני הצדדים על להבה בינונית עד שהם מזהיבים.
-מוציאים מהשמן, סופגים את השניצלים בנייר סופג ומגישים עם חצי לימון.

והנה לכם שניצל וינאי טעים בטירוף! וכמובן שניתן להשיג את הנתח בקצביה של שגב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן